Obiđite ceo svet skoro džabe: Avio karte NIKADA nisu bile pristupačnije!!!

46
0
avio karte - najletovi.rs

Ekspanzija Low Cost (nisko-tarifnih) avio kompanija poslednjih nekoliko godina je dovela do revolucije u prodaji avio karata. Kako bi opstale na tržištu uslovljene su da imaju izuzetno niske troškove poslovanja, što putnicima obezbeđuje ekstremno nisku cenu karata.

Ovaj revolucionarni koncept je putovanja avionom učinio pristupačnim mnogo većem broju ljudi te se i broj low-cost kompanija svake godine povećava. U Londonu trenutno posluje čak 29 niskotarfinih avioprevoznika, u Rimu 20 a u Pragu 14.

Kako nisko-tarifne avio kompanije funkcionišu?

Avio kompanije ovaj model rada postižu maksimalnim smanjenjem troškova, koje podrazumeva prodaju karata isključivo putem interneta, korištenjem samo jednog tipa aviona u svojim flotama, korištenjem aerodroma s niskim taksama, letenjem isključivo na najprofitabilnijim linijama, naplatom dodatnih usluga (npr. prtljaga, jela i pića tokom leta, odabir sedećih mesta…), zapošljavanjem najmanjeg propisanog broja zaposlenih, korištenjem većeg broja sedišta u avionima nauštrb udobnosti i sl.

Koje Low Cost avio kompanije posluju u Srbiji?

Godinama je Srbija na mapi low-cost avio kompanija, odnosno od ukidanja viza za putovanja u zemlje tzv. šengen zone.

U Srbiji trenutno lete Wizzair, Ryanair, Easyjet, Germanwings, Norwegian Air Shuttle, Fly Dubai, Pegasus, Aegean, i mnoge druge. Ove kompanije lete sa dva aerodroma. U Beogradu sa aerodroma “Nikola Tesla” u Surčinu dok se iz Niša koristi aerodrom “Konstantin Veliki”.

Kako kupiti avio karte?

Do skoro je u Srbiji bilo jako teško kupiti ovakve avio karte, pogotovo ako ste poresečan korisnik interneta.

Međutim, sada u Srbiji postoji internet portal, koji pored avio karata nisko-tarifnih avio kompanija, u svojoj ponudi ima BUKVALNO sve avio kompanije. Njegovo korišćenje je jednostavno i ne oduzima puno vremena.

Portal se zove najletovi.rs i svojom pojavom je izazvao revoluciju na internetu. Za svega nekoliko desetina evra Vam je dostupna većina destinacija. Let do pojedinih gradova je i do duplo jeftiniji nego autobuska karta, a čak je omogućena pretraga aerodroma u blizini i sličnih datuma kako bi, nećete verovati, cena biti JOŠ NIŽA. Kupovina karata je online i bez čekanja.

avio karte - najletovi.rs
Sajt najletovi.rs , Foto: Printskrin/najletovi.rs

Nije retkost da su cene letova za Beč su 1500 dinara, za Nemačku 1200 dinara, za Bazel 2000 dinara, za Milano 1200 dinara, za Pariz 2800 dinara, do Dablina 4000 dinara,…

Uostalom uverite se i sami, sajt se nalazi na: www.najletovi.rs

IZVORPR TEKST
Prethodni tekstZaječar: Isključenja struje zbog radova u sredu
Sledeći tekstZaječar: U ovoj godini veća sredstva za poljoprivredne proizvođače