Odbojkaški kamp Vanje Grbića uskoro i u Zaječaru

316
0
Odbojkaški kamp Vanje Grbića
Foto: kampvanjegrbica.rs

Odbojkaški kamp Vanje Grbića biće organizovan uskoro i u Zaječaru.

Proslavljeni reprezentativac Srbije u odbojci Vladimir Vanja Grbić razgovarao je u Zaječaru sa gradonačelnikom Boškom Ničićem i pomoćnikom u oblasti sporta i omladine Milanom Stankovićem o budućoj saradnji u oblasti sporta. Na sastanku je bilo reči i o podršci lokalne samouprave u realizaciji odbojkaškog kampa u Zaječaru.

Grbić u Zaječaru
Foto: zajecar.info

Odbojkaški kamp Vanje Grbića promoviše zdrave stilove života. Cilj kampa nije da se od dece stvore profesionalni sportisti, već da se najmlađi osposobe za bavljenje sportom.

Planirano je da se kamp održi u sporstkoj hali u Zaječaru. U okviru kampa, biće organizovano 6 grupa, za decu od 9 i 10 godina, 11 i 12 godina, 13 i 14 godina, 15 i 16 godina, 17 i 18 godina i za 20 mališana sa specijalnim potrebama.

Sportsko udruženje Vladimir Vanja Grbić poslednjih nekoliko godina organizuje tokom leta kampove u Sokobanji i na Zlatiboru.

O letnjim kampovima, terminima i cenama možete se više informisati na sajtu Kamp Vanje Grbića.

Javni trening u Zaječaru
Foto: kampvanjegrbica.rs

Podsetimo, u okviru prekograničnog projekta „Кids for future“ – Do zdravlja kroz odbojku u februaru je u Zaječaru održan javni trening. U pokaznom treningu učestvovalo je 150 dečaka i devojčica iz Bora, Krajove u Rumuniji i Vidina u Bugarskoj, od kojih jе tеstirano 60 najstarijih.