Prvi porazi odbojkaša i odbojkašica Timoka

228
0
Odbojkašice Timoka
Foto: Glas sporta

Odbojkašice Zaječara već dve nedelje pauziraju zbog pandemije korona virusa, pa su shodno tome njihove utakmice u Prvoj B ligi Srbije protiv Radničkog u Кragujevcu i Rume u hali sportova na Кraljevici odložene za neki naredni period, piše Glas sporta.

Aktivni su bili odbojkaši i odbojkašice Timoka. Obe seniorske selekcije jednog od najstarijih zaječarskih sportskih klubova takmiče se u Regionalnoj ligi „Timok“, a tokom vikenda nastupile su na domaćem parketu. Najpre su odbojkaši zabeležili prvi poraz u 3. kolu od Ozrena iz Sokobanje rezultatom 1:3, dok su neuspešne bile i odbojkašice, koje su posle velike borbe pale u trileru protiv „Vinera“ iz Bora sa 2:3 u setovima.

Odbojkašice su nakon tri odigrane utakmice na deobi prvog mesta tabele sa 7 osvojenih bodova, koliko imaju i ekipe Vinera i Ozrena, dok su odbojkaši drugoplasirani sa 6 bodova, iza „Dunav Starsa“ iz Кladova, koji je na čelu sa 8 bodova na svom kontu.

U narednom kolu, koje je na programu u subotu 14. novembra, obe selekcije zaječarskog regionalnog ligaša gostuju. Odbojkašice putuju u Negotin, na megdan Hajduk Veljku, dok će odbojkaši u Кladovo, gde će odmeriti snage sa neporaženim Dunavom.