Zaječarski rukometaši pobedili, Negotinci izgubili u utakmicama prethodnog kola

178
0
Rukomet, lopte , mreža
Foto ilustracija: Pixabay

U 9. kolu Super B lige „Istok-Zapad“ rukometaši negotinskog „Hajduk Veljka“ izgubili su od leskovačke „Dubočice 54“ rezultatom 30:38 (10:19).

U narednom kolu, negotinski rukometaši dočekuju ekipu „Pobednika“ iz Prijepolja. Utakmica je planirana za subotu 1. decembar 2018.

****************************************************

U 8. kolu Prve lige „Istok“ rukometaši „Zaječara“ savladali su ekipu „Rtnja“ rezultatom 32:21, a ORK „Bor“ izgubio je od „Aleksinca“ 28:31.

U sledećem kolu, zaječarski rukometaši dočekuju „Radnički“ iz Ćuprje, dok borski igrači dočekuju ekipu „Rtnja“. Utakmice su zakazane za subotu 1. decembar.

****************************************************

10. kolo Super lige rukometnog takmičenja za žene nastavlja se februara 2019. godine kada će zaječarske rukometašice igrati sa niškom „Naisom“, a borske rukometašice dočekaće „Bekament BB“ iz Aranđelovca. Utakmice su planirane za 3. februar 2019.

Rukometašice „Zaječara“ trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli Super lige sa osvojenih 11 bodova, dok „Bor RTB“ se nalazi na 9. poziciji sa osvojenih 2 boda.

****************************************************

U 8. kolu Prve lige grupe „Istok“, rukometašice „Bora RTB 2“ pobedile su „Jagodinu 2“ rezultatom 20:18, „Hajduk Veljko“ izgubio je od „Naise 2“ 15:20, dok su rukometašice „Đerdapa“ i „Rtnja“ igrale nerešeno 26:26.

U narednom kolu, rukometašice „Rtnja“ dočekuju „Naisu 2“, „Hajduk Veljko“ dočekuje ekipu „Žitorađa“, dok će borske rukometašice gostovati „Dubočici“ u Leskovcu, a kladovske rukometašice sastaće se sa ekipom „Radničkog“ iz Svilajnca. Utakmice su predviđene za subotu 1. decembar 2018.