Međunarodni novogodišnji festival tenisa 23. decembra u Zaječaru

176
0
pixabay.com

Teniski klub „AS Timok“ iz Zaječara, za sve svoje polaznike škole, takmičare i prijatelje kluba organizuje Međunarodni novogodišnji festival tenisa. Turnir će biti u zaječarskom sportskom centru „Milenijum“, u nedelju 23. decembra 2018. Pored malih tenisera iz regiona, festivalu će se pridružiti i gosti iz Bugarske.

Početak turnira zakazan je za 11 časova.

„Svoje veštine sa reketom i lopticom, na mini mreži, u kategoriji crveni nivo, iz programa mini tenisa i tenisa 10s, prikazaće naši mali teniseri, dok će takmičari u starijoj kategoriji imati nove zadatke iznenađenja. Po završetku teniskog dela programa, uslediće svečana dodela nagrada i poklona. Svi učesnici dobiće, pored medalja i diploma, i vaučer za nabavku teniske opreme, od našeg sponzora, teniskog brenda „Babolat“. Ovom prilikom klub ce dodeliti i zahvalnice prijateljima kluba i medijima sa kojim smo imali uspešnu saradnju tokom cele godine. Festival će posetiti i  Deda Mraz, koji će deci podeliti paketiće, a onda sledi i slikanje za klubski kalendar i koktel za sve“, navode u Teniskom klubu „As Timok“.

Po završetku Novogodišnjeg festivala tenisa, predstavnici JKP „Timok održavanje“, pokloniće svim učesnicima festivala, vaučer za besplatno klizanje na zaječarskom klizalištu.